FAAAAN!!!!!!





nu kan jag tala om att jag e riktigt förbannad!!!!!!!!!
i måndags så skulle dom på babyland beställa ett nytt handtag till min vagn..det skulle gjorts för ca 3 veckor sen men icke..idag ringer dom och säger att dom fått fel del!!!!!!!!!!!!!! och jag får vänta ytterligare några dagar!!!!!!! och så säger han som ringer att emmaljunga erbjuder mej ett parasoll till vagnen som kompensation!! å jag bara VA!? du driver med mej?
nä jag säger bara det dom sa säger han då...jag ska inte ha nåt parasoll...jag ska isf ha en skötväska..den som kostar 800 sa jag då!!! det skulle han så snällt meddela dom!
fattar inte varför jag helt plötsligt ska ha sån otur med allt....hmm...


idag va jag och olivia ute och lekte och åt glass! myspys!! älskar denna lilla flicka så mkt så jag kan inte ens beskriva det!!!nu röjer hon runt här å babblar en massa å emellanåt ska hon komma å trycka på tangentbordet:)

Leka leka leka!!

idag e det massa massa sol så idag kan vi vara ute och leka!
kändes lite lustigt i morse för det va nästan fortfarande mörkt när jag fick lov att gå upp ur sängen!
men efter 2 timmars vila så vaknade jag upp till strålande solsken:D
nu blir det frukost,påklädning,våra bästa år(såklart) och sen ut!!
skriver mer senare!

Inte kul.

Inte kul att vakna av gnäll,inte kul när hon vägrar sluta gnälla och man tittar på klockan och den e 4!! Ja det va ju bara att gå upp.och nu sitter man här kl 5 med en liten tjej som inte slutat gnälla än. Ja vad gör man?

Tråk

idag e det hur trist väder som helst..regnade förut...det behöver inte vara sol varje dag men det kan ju va klart på himlen iaf...
nu har jag diskat,städat undan lite å håller på med tvätten...olivia sover å jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på...kolla om det finns nåt på tv kanske..
blev inte nåt spännande inlägg idag..det e det ju aldrig men ändå hehe

kväll igen!

tycker dagarna har börjat gå så himla fort...vet inte om det beror på att jag tänker  väldigt mycket på att jag snart ska börja jobba igen...har ju varit hemma i 1 år å 9 månader när jag börjar igen..så lång tid men ändå känns det bara som ett par månader...vart tar tiden vägen egentligen?? allt går så fort...olivia har börjat gå,,mja eller hon går typ 8-9 steg åt gången ibland bara 2 å ibland 4:) men jag tycker att hon kan gå nu iaf:)hon har blivit så stor!
jag tappade hennes plast tallrik i golvet idag å då suckade hon högt å visade mej pekfingret å sa batte batte (ajja bajja) till mej haha!! lilla hjärtat:)

idag har vi (jag,olivia,tina å william) varit nere i affären å köpt glass å smarrig slush eller vad det kallas å gottat oss i solen en stund:)
sen gick vi hem å olivia smaskade välling och sov en stund..hon vaknade sen med världens sämsta humör och ingenting dög förutom några bitar falukorv som jag höll på att skära upp..det gillade hon!
sen när hon ätit upp det så va det gnäll igen så det va bara att ge henne ett par bitar till så man kunde laga mat ifred :)

nu ligger hon i sängen å babblar å somnar väl snart! sen ska jag å mannen kolla på film..alltid lika mysigt!
har turen att ha en sån kille som gillar tjejfilmer:D har laddat ner highschool musical 1-3 som vi ska se,fast inte alla ikväll!:)

tack å hej!

Sol!

Idag har vi varit ute i sandlådan en sväng..vi gungade å fikade också ute i det fina vädret! det va så skönt ute så olivia hade bara t-shirt på sej!

idag har jag varit vääldigt irriterad och arg!!
för det första så skulle jag hämtat min vagn idag..men när jag ringde dom så hade emmaljunga inte ens skickat delen som dom skulle ha till min vagn! VAAAA!?!?!? va fan! skitsurt..så den e KANSKE klar tills fredag...nu har jag snart väntat på min vagn i en hel månad när dom från början lovade att det skulle ta max 2 veckor...har fan haft lånevagn längre än den jag köpte.ringde butikschefen å klagade och sa att jag minsann skulle ha nåt för det här
...å samma skit e det med min mobil som också e trasig..den kom tillbaka från reparationen å det va samma fel fortfarande GAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH jag blir så sur..jag vill ha 3 månaders gratis abonnemang till och en annan mobil...inte sony ericsson.....
nog med gnäll...

olivia sover nu å har gjort ett tag...borde kanske fundera på vad jag ska laga för mat idag men jag har inga ideer alls...diska borde jag också men hur kul e det...blir alltid så att jag står å diskar samtidigt som jag lagar mat sen iaf:)

nu ska här tittas på tv...känner att irritationen fortfarande e kvar...å det lär den väl vara tills jag har fått alla mina saker tillbaka...HELA!!!

Ny människa!

fick vila 3,5 timma så nu känner jag mej pigg igen:)

Igår förmiddag åkte jag,olivia och ida till uppsala för en dags shopping! hur trevligt som helst va det,men tiden gick så himla fort! kunde lätt ha gått i affärer i flera timmar till men affärerna stängde tyvärr kl 17(ni som känner mej vet att jag inte går i affärer i onödan,om det inte gäller bebiskläder såklart;))
Tanken bakom denna shoppingdag va att jag skulle få handla massa kläder till mej själv,min man va så snäll så han gav mej 2000 kr att sätta sprätt på:)Jag hittade massa fint så jag va helnöjd!
 Men när vi kom till h&m så kunde jag ju inte hålla mej längre!! MÅÅÅSSSTTEEE köpa kläder till olivia!!:D bild kommer längre ner:) Det e helt sjuk..som ett beroende...bebiskläder e såå kul å handla!! massa rosa:)
vi va inte hemma förrän halv 8  på kvällen och olivia hade inte sovit på hela dagen så hon tvärdäckade!
sen slappade jag i soffan hela kvällen å smaskade på mitt dyra godis...helt sjukt..hittade massa god choklkad på ica maxi i uppsala som jag å ida plockade lite av..19,90/hg!!!!!!!!!!!!!!!! fy va dyrt...men man va ju tvungen att ha lite iaf...älskar choklad!

nu ska lillan få lunch och sen ska vi leka lite!!! hej så länge!!




Tidig morgon?sen natt?you pick

Somnade 1.30 och olivia vaknade 5.30,INTE pigg nu!:) men men,hon somnar förhoppningsvis om en stund och jag också kan jag lova! Hej så länge

Min dotter

Min dotter e det bästa som hänt mig,ingen eller inget kommer före henne,så är det.e så trött på kommentarer från alla håll om att jag pratar om henne för mycket.Skitsnack säger jag då.håll för öronen.sånt snack kommer från okunniga människor som inte har barn själva.jag pratar om henne hur mycket jag vill när jag vill.åsikter om andras liv bör man hålla för sig själv om man inte vet hur situationen e.jag e stolt över min dotter och kommer alltid vara det.tack för idag,slut för idag!

Trött

Ska ta och lägga mig snart.olivia fick spruta idag så det har varit lite gnäll.hoppas inte hon får feber i natt.tycker inte om när hon e ledsen.tur att vi inte måste iväg någonstans i morgon om vi nu inte får sova så mycket i natt.god natt,skriver mer i morgon.

min stora kärlek!


skrytinlägg!

min dotter e världens smartaste lilla tjej..blott 1 år gammal kan hon så mkt..som tex ikväll när hon skulle sova så fixade jag välling å satte mej i soffan..då låg hennes handduk kvar i köket(hon har en snuttehandduk) då bad jag henne hämta den å sen komma tillbaka så hon kunde äta vällingen...å precis det gjorde hon..man tappar hakan varje gång man ber henne om något och hon bara gör det..som tex be henne hämta saker..eller plocka upp saker från golvet..hon hjälper mej att städa upp sina leksaker och såna saker...himla duktig tjej jag har!!!
hon e duktig på att prata också..kan säga mamma,pappa,den,min,den e min,den där,oj,pang;) hon e så duktig:)
nu få jag väl sluta skryta för annars kommer väl folk anklaga mej för att jag hittar på eller nåt(familjeliv.se e ett bra exempel där man brukar stöta på sånt folk:P)

idag har vi varit i lekparken med t och w..alltid lika trevligt att leka med dom..men det blev en kort visit i lekparken för ungarna skulle tydligen sova haha
nu ska jag bara slappa och njuta av tystnaden..sen blir det film!

god morgon!

japp då va man vaken igen..känns väl skönt att vakna tidigt på morgonen å så för att man har hela dagen på sej å göra massa saker,men jag skulle ju inte klaga om olivia ville sova nån timma extra;) hon somnar väl om igen runt 8 tiden igen så det gör ju inte så mkt..kan ju vila en stund då också om jag behöver..skönt.

ska in till bålsta nån gång den här veckan så olivia ska få ta sin 1 års spruta..gick ju inte sist då vi var där eftersom hon åt penicillin då...tycker det e lika jobbigt varje gång..men men det måste göras...
förhoppningsvis så får vi åka och hämta vagnen nu i veckan också..trist bara att det e ett himla åkande då..vagnen e ju i barkaby och dom som vet avstånden vet ju att det inte bara e att sätta sej på EN buss å sen e man framme utan man måste åka buss sen tåg sen buss å sen tillbaka också..ska väl i samma veva åka in till sthlm å hälsa på lite vänner där...behöver ju inte betala extra för det utan jag köper ju ändå ett 24 timmars slkort så jag kan åka på det in dit också...

nä nu ska jag å lillan leka en stund innan det e dags att´vila lite:)

söndag igen..

ja som jag sagt förut så e söndagar supertrista..om man inte hittar på nåt kul förstås:P
idag blir det bara att vara hemma å ta det lugnt...det blåser massa ute å då e det inget kul att gå ut..får se hur det ser ut lite senare..
igår på kvällen tittade jag och jimmy på yes man..skitkul film..jim carrey e ju hur bra som helst..en av mina favvoskådisar!!!

nä nu ska vi leka lite på golvet..kanske skriver mer sen om jag orkar:P

sandlådan

gjorde fläskpannkaka till lunch idag..såå gott tycker jag..det tyckte jamie också..olivia va väl lite skeptisk till å börja med..men sen åt hon lite iaf..hon har inte velat äta så mkt av pannkakor förut heller men man måste ju testa..jag menar ALLA barn gillar väl pannkakor? det e väl för att hon får fruktpuré på istället för sylt haha hon vill också ha socker;)
sen när vi ätit gick vi till affären en sväng och handlade lite och åt lite glass i solen! sen va vi och gungade och lekte i sandlådan..skitkul om jag får säga vad jag tycker hehe
det som va bra va att det fanns en bebisgunga till olivia..perfekt och precis rätt över gatan bara..har inte hittat en enda här i skokloster..SKANDAL..vart ska man leka med ungarna lixom..men så precis över gatan bakom ett av hyreshusen så fanns det en sandlåda och lite gungor:)
ska lägga in lite bilder på facebook sen i vanlig ordning;)

nu blir det att ta tag i disken!

orättvist!!

läste precis om en liten kille på aftonbladet.se som e döende i cancer...tårarna slutar ju inte rinna:/ livet e så orättvist ibland...och så tittar jag på min lilla flicka och så får man nästan dåligt samvete för att man har ett friskt barn...vill inte att barn ska kunna bli så sjuka..inte någon alls för den delen...usch...:(
å stackars jimmy satt här å grät förut han också..han känner tydligen pappan till pojken men har inte pratat med honom på ett par år..(dom e från bålsta)

lite gladare nyheter nu då-...jag å jimmy va å hämtade mitt löpband i uppsala idag:D nu ska jag bli fit har jag bestämt..har redan testat det...gick i "uppförsbacke" i hela 7 minuter å sen svettades jag som en gris hahahha snacka om att man e otränad som fasen!!! men man ska ju börja lite smått å sen utöka tiden för varje dag..eller varannan eller nåt sånt..jag tycker det e jättekul iaf så löpbandet kommer ju inte bara stå där å damma iaf:)

medans vi va i uppsala så va olivia hemma hos tina..skönt att hon inte va ledsen! men jag litar på tina till 110% när det gäller olivia! hon e alltid så gullig med henne och olivia tycker mkt om henne det märker man:) så skönt å ha såna vänner som henne som ställer upp för en ..löv ju!!!!!!! vänner som henne växer inte på träd! tack till familjeliv.se hehe

nu sitter man här mör i benen efter min 7 minuter långa powerwalk haha..väntar på mannen som e i duschen..sen ska vi äta toast å titta på film!!
känner verkligen att allt i livet e på topp just nu! jag bara njuter och tar vara på den lilla tid som e kvar tills jag börjar jobba igen (4 månader kvar)..då kan  jag ju inte va housewife på heltid som jag e nu å det kommer jag sakna jättemycket..älskar att va hemma med olivia!!! dagis tar ju den bästa tiden i ens barns liv.vill ha ett jobb där jag kan jobba typ 8-14 el nåt sånt...räcker ju att jag jobbar halvtid eller nåt sånt...vill finnas där för barnen på morgonen å eftermiddagen..inte bara träffa dom någon timma på kvällen...

wow..så här mkt har jag aldrig skrivit i min blogg...haha
nä..nu pallar jag inte mer...ska läsa andras bloggar ist;)

hejs

kalas!

har varit på kalas hos william idag! han fyller 1 om en vecka! trevligt med tårta tycker jag;)
tänk va tiden går fort...att det va ett helt år sen(plus lite till) som man hade en pyttebebis!
vill ha en till! snart:) (läs om typ 2 år)

ska få lillan å somna om en stund och sen ska jag ta tag i skiten här hemma..disk,damm å tvätt...bläähää...men det måste ju göras:/


Hemma igen

Då e man hemma,mätt och trött:)har haft en jättetrevlig eftermiddag kväll hos ida och juha.ätit gott och bara varit.olivia däckade i bilen hem och åt lite när vi kom hem och däckade sen igen:) nu ska jag inte göra många knop,kanske borde gå och sova.nä nu orkar jag inte skriva mer idag:)

fredag!

ja då sitter man här halvt som en zombie:) hur trött man än e så e det verkligen värt det när man tittar på sitt lilla barn:)
hon va vaken mellan 00.30-04 i natt..vaknade när jag å jimmy låg i sängen och tittade på film..då ville hon ju vara med såklart...sen skulle hon leka och det slutade med att vi sov i vardagsrummet bland leksakerna..lilla hjärtat:)

idag ska vi hem till ida och juha och äta lite påskmat..(julmat:))..har bakat en marängtårta som jag ska ta med också..
ska bli gott:)

skulle egentligen behöva sova nu när olivia sover men då kommer jag inte vara människa sen..så det låter jag bli,,

längtar efter min fina rosa vagn...ska förmodligen få den nästa vecka så det tog ändå inte så lång tid som jag trodde..skönt..ska bli kul å se hur dom i affären reagerar när jag säger att jag vill ha en ny åkpåse och skötväska som plåster på såren haha...men klart man inte ska behöva lämna in en knappt månad gammal vagn..å det va ju inte ens jag som hade sönder den...den va ju sönder innan jag ens köpte den..så till er som ska köpa vagn..testa alla funktioner i affären innan ni tar hem den...man vet aldrig om det e nåt fel på den

nu ska jag göra mej i ordning lite smått så man bara kan fokusera på att få lillan klar sen när hon vaknar

hejs

hjärtat på trappan!

olivia på trappan

söndagsångest?

trodde inte man kunde ha det när man inte jobbar:) det vilar någon slags förbannelse över söndagar tror jag bestämt:)

har pratat med min kära kusin i telefon idag! hur trevligt som helst..kändes inte alls som att vi inte pratat på säkert 18-19 år(eller nåt sånt)
ska verkligen ta mej ner till dom och hälsa på..kuuul:)

min lilla gumma har fått öroninflammation igen och det känns ju mindre kul..hoppas på regn nu i ett par dagar eftersom läkaren rådde mej till att stanna inne med olivia...hon va så ledsen och hade så ont i fredags men nu e det förhoppningsvis på bättringsvägen igen..2 ggr på 1,5 vecka har hon haft det nu....:( uscha...jag som hela tiden säger att hon knappt varit sjuk med undantag av 2 förkyldningar,så har dom 2 senaste månaderna varit fyllda med snor,hosta å feber..förhoppningsvis blir våren vår räddning från sjukdomar:)
jag längtar verkligen till sommaren...inte så mkt för värmens skull utan just för att man kan va ute så mkt..jag vill ha en sandlåda och en gungställning här utanför till olivia..det skulle va kul..då får jag också en ursäkt för att sitta i sandlådan;)

nä nu e mannen förhoppningsvis på väg ut ur duschen så vi kan lägga oss i sängen å kolla på film...



vi<3

<3

älskling!

min älskling

mitt hjärta

mitt hjärta!

Trött

känner mej lite småseg...ska väl sova snart men det vet man ju hur det blir med det...somnar aldrig innan 12 iaf...å sen upp 6...uhhhh.:)

idag har det varit fint väder ute igen..skönt..hoppas snön håller sej borta nu tills nästa vinter..e såå trist med snö..inte kul å gå ut då heller...
va hemma hos tina idag å blev bjuden på lunch..jättegod paj:) tack honey:)
sen efter det va vi ner till affären och köpte piggelin till våra små och satt i solen å smaskade..mys:)

i morgon ska vi hem till ida för hon fyllde år nu i veckan som va..men först måste jag till barkaby med vagnhelvetet....att det ska vara så svårt för mina vagnar att va hela..den här va ju sönder innan jag ens köpte den...det vilar en förbannelse över mej tror jag...den va ju inte billig heller å jag vägrar lämna in den på lagning...ska ha en ny isf...onda tanya ska komma fram i morgon..bäst jag skaffar öronproppar till ungarna då...haha
ja det blir en bit att åka..först buss sen tåg sen buss sen buss sen tåg sen buss å sen framme...fyyy fan..men men...det måste göras..servicemänniskorna e ju bara där på dagarna så det funkade ju inte att mannen åkte med den efter jobbet...jaja nog om detta...får ju kram i fingrarna:P

hejs

Solen skiner!

helt underbart att solen bestämt sej för att titta fram..hoppas den stannar kvar bara å att inte snön kommer igen...

jag å hjärtat va ute en sväng på gården förut och mös lite grann..hon e väldigt glad i att vara ute å det tycker jag e jättebra..
nu ligger hon i sängen å e på väg att somna..å då får jag äl diska eller nåt..mindre kul men det måste ju göras..
e man ensamstående med 3 barn så har man inget val hahaha

RSS 2.0