Grått!

fy va trist det e när vädret e så grått! finns ju inget som blir kul då.
igår ägnade jag hela dan åt tvätt å städ!
catha va hos oss fr¨n söndag till onsdag,alltid lika kul å ha henne här.
på måndagen va vi i barkaby å shoppade loss å på tisdagen va vi hemma hos ida å åt pizza å fikade rabarber/jordgubbspaj:)

idag händer det inte mkt..jimmy ska köpa med jäst hem å så ska jag baka bullar som jag lovat honom i typ en månad nu..vi får väl se om det blir några då:)

flyttade in olivias leksaker i jamies rum igår..eller ja det e ju olivias också men nu blev det lite mer på riktigt..vi får se hur det går..än så länge leker dom bra därinne!

nu ska jag in dit å leka med dom.

hejs

KUUUL!!!

Sitter i hultsfred hos min kusin sussie! vi har varit här sen i måndags å skulle åkt hem idag..men vi har så kul så vi stannar till på lördag ist;)

Olivia har hur kul som helst..sover knappt på dagarna:) hon har någon som leker med henne  hela tiden..just nu tar hon en powenap på altanen i vagnen:!!

nu ska jag va lite social;)

hejs

Tråkigt!

Ja vädret e hur tråkigt som helst här...mulet med regnet hängandes i luften..det e det man vaknar till varje morgon..inte så bra för humöret skulle jag tro..
har känt mej så låg nu ett par veckor..e väl dels vädret..å dels för att jag snart ska börja jobba..känns inte kul.
det som e positivt med det hela e att Olivia kommer få massa nya kompisar å förhoppningsvis trivas på dagis..och den såklart att jag får komma hemifrån ensam..Olivia kommer ju sova när jag e borta så jag kommer ju inte missa så mkt som tur e:)

På tal om annat så har hon sovit hela natten inatt utan att vakna ledsen pga halsen..SKÖNT för henne..och för mej såklart:)

idag e en tvätt och packdag! i morgon bitti drar vi in till stockholm för att ta tåget som tar oss vidare till linköping och sen till hultsfred! ska bli såå kul!! hoppas vädret e med oss där nere i landet iaf (låter som om vi bor i norrland;))

nä nu ska vi leka lite här!!

hejs

Barnakuten!

Jaha då blir det barnakuten med lillan..låter säkert värre än va det e...jag misstänker öroninflammation..IGEN!.
hon fick feber igårkväll igen å natten va ju inget att hurra för..stackarn låg å gnydde å vände å vred på sej hela natten..å febern kom tillbaka igen tidigt i morse..vid typ 4..
ringde 1177 å dom tyckte jag skulle åka till uppsala med henne...då får det bli så..
typiskt att det ska bli så här nu när vi ska iväg på måndag..hoppas det inte e nåt.
hon får ju medicin om det e nåt så då e det ju ingen fara..hon e ju inte inte svag eller nåt sånt..e helt som vanligt förutom på nätterna...

ska tvätta å packa ikväll...alltid lika kul å tvätta;P

hejs

Feber!

stackars lillan e sjuk...hon hade feber i natt och har haft hela dagen..pendlar mellan 38-39,5.
hoppas det går över framåt kvällen så vi får sova inatt hon och jag.

idag har vi inte gjort många knop..jag å sjuklingen har myst i soffan och tittat på tv.
det e så resten av kvällen också kommer se ut!
vi e ensamma ikväll för jimmy jobbar.

nä nu ska jag passa på att leka med hjärtat medans hon e pigg!

hejs

Dagis

Ja nu i veckan fick vi hem papper från Olivias dagis...nu känns det mer verkligt att hon ska börja på dagis å va utan sin mamma om dagarna...iofs max 3 dagar i veckan men ändå.
Hon e för liten för dagis tycker jag:/
Jag tror nog att det e jag som behöver henne mer än hon behöver mej..:)
Min lilla plutta har blivit "stor" nu,tiden går alldeles för fort..jag hinner lixom inte riktigt med..

Har pratat med en som jobbar på dagiset där nere å det finns en del lediga tjänster där som jag ska söka:D hoppas hoppas att dom har något till mej..det skulle ju vara underbart...dels för att jag slipper åka så långt för att komma till jobbet..och såklart skitbra att jag får va nära min bebis;)

På måndag ska vi åka till Hultsfred jag och Olivia..ska bli jättekul:D
Vi ska vara där i 4 dagar å umgås med min kusin å hennes familj..tänk att jag inte har träffat henne på över 20 år...urrssch nu känner jag mej gammal haha:D

nä nu ska jag tråka vidare å vänta på att lillan ska vakna!

hejs

RSS 2.0